Contact
© Musica Religiosa 2019

Kleinkoor “Musica Religiosa”

let op i.v.m. spam: (at) = @
Wim van den Berg Voorzitter wim.berg(at)ziggo.nl Ria van de Wetering Penningmeester hrvandewetering(at)home.nl Gerwin van der Plaats Dirigent info(at)gerwinvanderplaats.nl
Secr. Pety van de Kolk G. van Endegeestraat 29 8265 ZE Kampen 038-3324235 06-33858360 info(at)musicareligiosakampen.nl
PRIVACY VERKLARING PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT Het kleinkoor Musica Religiosa kan persoonsgegevens over haar leden en geïnteresseerden en sponsoren verwerken, doordat je lid bent geworden van het kleinkoor, je het koor sponsort en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Musica Religiosa verstrekt. Musica Religiosa kan de volgende persoonsgegevens verwerken: – Uw voor- en achternaam / uw bedrijfsnaam – Uw adresgegevens – Uw telefoonnummer – Uw e-mailadres – Uw IP-adres WAAROM Musica Religiosa GEGEVENS NODIG HEEFT Musica Religiosa verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Musica Religiosa je persoonsgegevens gebruiken om een concert toegangskaart te sturen indien je dit zelf hebt aangegeven of een factuur voor de sponsoring. HOE LANG Musica Religiosa GEGEVENS BEWAART Musica Religiosa bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met je tot stand komt. DELEN MET ANDEREN Musica Religiosa verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met je, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK Op de website van Musica Religiosa worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Musica Religiosa gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. GOOGLE ANALYTICS maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Musica Religiosa heeft hier geen invloed op. Musica Religiosa heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics- informatie te gebruiken voor andere Google-diensten . Musica Religiosa maakt gebruik van een facebook pixel voor marketingdoeleinden om doelgroepen te kunnen vinden op facebook. GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN Je hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Musica Religiosa. Musica Religiosa zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren. COOKIES   Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van Musica Religiosa wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan Musica Religiosa hiermee de website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De cookies die Musica Religiosa gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Musica Religiosa maakt op haar website enkel gebruik van functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Analytische cookies geven je inzicht geven in het gebruik van de website van Musica Religiosa. Bij het plaatsen van analytische cookies hoeft Musica Religiosa van jou geen toestemming te vragen. Je wordt er wel over geïnformeerd bij het bezoeken van de website. SOCIAL MEDIA BUTTON Op de website van Musica Religiosa is een social media button opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen via Facebook. Deze button werkt door middel van stukjes code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst.  Musica Religiosa heeft daar geen invloed op. Lees daarom de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door de social media- acoounts opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. De social media-accounts stellen zich te houden aan de ‘Privacy Shield principes’ en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help- functie van jouw browser. INDIENEN KLACHT  Musica Religiosa wil je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat Musica Religiosa niet voldoet aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). BEVEILIGEN  Musica Religiosa neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Musica Religiosa maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van Musica Religiosa verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Musica Religiosa op via info(at)musicareligiosakampen.nl. www.musicareligiosa.nl is een website van het genoemde kleinkoor Musica Religiosa. Deze is als volgt te bereiken: Secretariaat: G. van de Endegeestraat 29 8265 ZE Kampen Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 08207262 Telefoon: 038-3324235 E-mailadres: info(at)musicareligiosakampen.nl   De privacyverklaring is van mei 2018